Képíró-képolvasó hétvége és NEKEM21 Baricz Katival

2011. december 22. Mai Manó Ház

A Magyar Fotográfusok Háza rendhagyó XXXV. Képíró-képolvasó hétvégéjén a kurzus résztvevőit Baricz Kati kalauzolja el a hagyományos modelles fotográfia világába. A workshop után pedig meghallgathatják a Nekem21 programsorozat következő előadását.

 

Nem véletlen képek (hagyományos modelles fotográfia)
A fények rejtélyei és a tudatos képszerkesztés – workshop 4 órában
Elméleti-gyakorlati bemutatóval
2012. január 21. 11.00-15.00
Hozzatok fényképezőgépet!

 

Mottóm:

Tudás nélkül is van kép, mert kezedben egy jó gép!

...és képzeld el, ha még tudod is! Én, Nikonnal fényképezek.

 

 

Részvételi díj: 8000.-Ft/fő, amely összegért a kurzuson való részvétel mellett, a NEKEM 21 programsorozat workshop után kezdődő előadásán is.

 

Jelentkezni személyesen 2012. január 4-től - nyitva tartási időben - a Pécsi József Fotográfiai Szakkönyvtárban (1065, Budapest, Nagymező utca 20., III. emelet) vagy a laszlo.baki@maimano.hu e-mail címen lehet. Amennyiben átutalással fizetne, kérem e-mailben jelezze. A részvétel a jelentkezési sorrend alapján áll össze és a részvételi díj befizetése után válik teljessé. Résztvevők száma maximum 10 fő.

 


Baricz Kati az utolsó mohikánnők egyike a hagyományos fotográfia egyre kisebbre zsugorodó rezervátumában. Képei semmi másról nem szólnak évtizedek óta, csak arról, megérintette-e lelkét valamilyen módon az, amit fényképez, s ha igen, miként. S minek utána Baricz Kati egyenes ember, érzelmeit nem takargatja, ezért fotóin is mindig magáról beszél, bármit is fényképez. (Kincses Károly)

 

 

Fotó: Gombás Gabi

 

 

NEKEM21
Ünnep utáni hangulatok – digitális nézelődés értelmezéssel
2012. január 21. 17.00 – 19.00
Hozzatok képeket!

A programon való részvétel a Mai Manó Házba váltott belépőjeggyel lehetséges. A délelőtti programon résztvevőknek az esti Nekem 21-en való részvétel díjtalan.
Felnőtt: 1000 Ft, Diák, nyugdíjas: 500 Ft

A Képíró-képolvasó hétvégékről bővebben itt olvashattok. 

 

 

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása