Megújultunk!

2015. május 27. Mai Manó Ház

Közel 1400 nap és a kilencmilliomodik oldalletöltés után úgy éreztük, itt az ideje, hogy a honlapunk után a blogunk arculata is megújuljon, így augusztusban a negyedik születésnapunkat már az új külsővel ünnepelhetjük majd. Igyekeztünk az olvasói visszajelzések alapján megtervezni az oldalunkat, ezért nagyon bízunk abban, hogy az új felület a Ti tetszéseteket is elnyeri.
A főbb változások a következők:
Az új logónk alatt újabb menüpontokkal bővítettük a fejlécet: mostantól a Portfólió, Kép-kockák és a Videó rovatunkat is egyszerűbben érhetitek el.
A legújabb bejegyzéseinket – rendszerint hármat - a főoldal elején kiemelve találjátok, alatta pedig a naponta frissülő blogunk korábbi posztjai kaptak helyet.
A jobb oldali sávba szerkesztettük többek között a Mai Manó Ház aktuális kiállításait, a blog legnépszerűbb 10 bejegyzését és a Youtube csatornánkat.
Az oldal legalján látható nagyon hasznos rovatban a blogunk eddigi 1584 bejegyzése között válogathatsz fotográfusok és témák szerint.

A tartalom természetesen változatlan marad, a Mai Manó Ház hírei mellett, továbbra is igyekszünk megszerettetni és megismertetni Veletek a fényképezés 176 éves történetének gazdag múltját és jelenét.
Ne maradjatok le posztjainkról, kövessetek és olvassatok minket minden nap!  És természetesen látogassatok meg minket a Mai Manó Házban is!

ilmmh.jpg

Köszönjük a design- és arculatváltásban nyújtott segítséget a Blog.hu csapatának.

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása