A Mai Manó Könyvesbolt karácsonyi ajándékötletei 7.

2016. december 21. Mai Manó Ház

Támogasd a Mai Manó Házat és vedd meg a karácsonyi ajándékokat Budapest legjobb fotós könyvesboltjában! Nálunk elkerülheted a sorban állást és egy fotókiállítást is megnézhetsz vásárlás közben. A Mai Manó Ház kiadványaival, ritka és vadonatúj fotóalbumokkal, eredeti, szignált fotográfiákkal, képeslapokkal, kedvezményekkel és közkívánatra manós táskával is várunk mindenkit szeretettel december 23-ig Budapest fotóutcájában, a Nagymező utcában. 

John Maloof, az amatőr történész, 2007-ben egy chicagói aukcióház árverésén bukkant rá egy jelöletlen, temérdek negatívot tartalmazó dobozra, s ezzel felfedezte a huszadik század egyik kiváló utcai fényképészét. Személyes érdeklődése szorgos kutatómunkává alakult, s az évek során feltárta a több mint 2000 tekercs filmből, 3000 nyomatból, és több mint 100 000 negatívból álló hagyatékot, melynek nagyobb részét Vivian Maier maga valószínűleg soha nem mutatta meg senkinek. Lehet, hogy John Maloof a huszadik század egyik kiemelkedő alkotójának hagyatékába botlott? Vivian Maier képeit elnézve ez nem is lehet kérdés.

Vivian maier.jpgFotó: Vivian Maier fotóalbum. Ára: 14.900.- forint

Kozák Lajos a harmincas évek elejétől a legendás „magyaros stílus” követője, de képei sokszor az átlagosnál melankolikusabbak, személyesebbek és mélyebbek. Figurái őszinték, stílusa a kor fényképészeti divatjának „modorosságától” mentes.

097-GEL_2462.jpgFotó: Kozák Lajos képeit bemutató fotóalbum. Kedvezményes ár: 2.500.- forint

Háromezer, ötezer és tízezer forint értékű ajándékutalványokkal lephetitek meg barátaitokat, szeretteiteket, amelyek beválthatók a Mai Manó Könyvesboltban. Az ajándékutalványt a vásárlás napjától számított egy éven belül lehet levásárolni.

1-vasarlasi utalvany3.jpgFotó: A Mai Manó Könyvesboltban levásárolható ajándékutalványok. 3.000/5.000/10.000 forint értékben

Az ajánlataink - melyek megvásárolhatók a Mai Manó Könyvesboltban vagy megrendelhetők e-mailen - a készlet erejéig érvényesek.

Mai Manó Galéria és Könyvesbolt
1065, Budapest, Nagymező utca 20.
Minden hétköznap: 14:00 - 19:00
Hétvégén: 11:00 – 19:00
Ünnepnapokon zárva
Telefon: 06/1 473-2669
E-mail: bookshop@maimano.hu

A Mai Manó Ház Könyvesboltjának korábbi karácsonyi ajándékötletei:

Salgado poszterek, Mai Manós ajándékcsomag
Fotóalbumok
Magnum fotográfusok képeslapjai, Alföldi Róbert fotógyűjteményét bemutató album 
Vogue képeslapok
Kozák Lajos fotográfiái, Ajándék belépőjegy a Mai Manó Házba
Robert Doisneau poszterek, Budapest pozitív képeslapok, Fény és forma fotóalbum

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása