Családi nyomozás és alkotás a Piros Kakaóval  – gyerekprogram a Napfényműteremben

Családi nyomozás és alkotás a Piros Kakaóval – gyerekprogram a Napfényműteremben

2017. április 22. Mai Manó Ház

A Fotóutca Fesztivál ideje alatt egy remek program vár ma a kicsikre és nagyokra ma és holnap 11.00 és 16.00 óra között a Mai Manó Házban. A Családi nyomozás programunkra folyamatosan lehet csatlakozni a megadott időpontban, a program kb. 2 órás. Nyomozni családilag lehet a kiállításon, alkotni meg összegezni az élményeket velünk! A program ingyenes! 

piroskakao.jpg

Kit satíroztak le a képről vagy éppen mi van ott pluszban? Mi rögzült véletlenül és mit üzen mindez? Keressük meg együtt a válaszokat, a kiállítás képei vezetnek a megoldáshoz, hol azzal, hogy összeraknak, hol azzal, hogy szétszednek! Minden apró részlet üzen.
Egy lencsére szállt fátyolka egy morcos tekintet egy sejtelmes mosoly egy bajusz íve rajzolják a térképünket. Kutatunk kint és bent is, hagyjuk, hogy a képek ihlessenek meg, majd megalkotjuk ami bennünk van!
Ovisoknak szülői kísérettel, olvasni tudóknak önállóan is.

Gyertek el hozzánk a Fotóutcába!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.