59. Képíró-képolvasó hétvége a Mai Manó Házban - Máté Péter: Önarckép

2017. október 18. Mai Manó Ház

A Mai Manó Ház 59. Képíró-képolvasó hétvégéjén 2017. november 25-26-án rendezzük meg a mobilfotózással és önarckép-készítéssel kapcsolatos workshopunkat.
A kurzuson Máté Péter fotóriporter, a Magyar Nemzet Online képszerkesztőjének vezetésével a résztvevők betekintést nyerhetnek a mobil és önarcképfényképezés rejtelmeibe. A 150 percesre tervezett workshop egy rövid történeti áttekintéssel kezdődik, majd megismerkedhetünk a fontosabb képszerkesztő alkalmazások használatával is. A program második felében Máté Péter vezetésével a résztvevők a Mai Manó Házban és környékén fényképeznek, ezután az elkészült képeket együtt átnézik, szerkesztik. 

matepeter001.jpegFotó: Máté Péter: Önarckép

Részvételi díj: 3.000.-Ft/fő/alkalom, amely összegért a kurzuson való részvétel mellett, lehetőséget biztosítunk A Titkos szenvedély - Vivian Maier fotói című kiállításunk megtekintésére és a workshop napján kedvezményesen vásárolhatsz a Mai Manó Könyvesboltban is.
Helyszín: Mai Manó Ház, Napfényműterem, 1065 Budapest, Nagymező u. 20.

matepeter002.jpegFotó: Máté Péter: Önarckép

A hétvégén két alkalommal megrendezésre kerülő workshop ugyanazokat a témákat érinti mindkét nap, szombat és vasárnap is.
Időpontok:
2017. november 25., szombat: 14.00-16.30  MÁR CSAK 3 SZABAD HELY VAN!
2017. november 26. vasárnap: 14.00-16.30  MINDEN HELY ELKELT!
Jelentkezés: Jelentkezni a laszlo.baki@maimano.hu e-mail címen lehet. A jelentkezésnél kérjük jelezd, hogy melyik nap szeretnél eljönni. A részvétel a jelentkezési sorrend alapján áll össze és a részvételi díj kifizetése után válik teljessé. A már regisztráltak 2017. november 15-ig tudják visszamondani a jelentkezésüket, ebben az esetben a befizetett teljes összeget visszautaljuk. A határidőn túli lemondásokat kizárólag a Mai Manó Házban levásárolható utalvánnyal tudjuk kompenzálni. Kérem, ezt minden jelentkező vegye figyelembe!
Résztvevők száma: maximum 5 fő/alkalom.
Jelentkezési határidő: 2017. november 20.
További információ: laszlo.baki@maimano.hu vagy +36 1 473-2660

A program támogatója a Nemzeti Kulturális Alap.

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása