Verzó Online Galéria - Erdei Krisztina

2011. december 29. Mai Manó Ház

Külön világ

Erdei Krisztina Dió sora ugyanazon pillanatban adja a meglepetés és a felismerés élményét. A gyakran látható dolgokat első pillantásra meglepő összefüggésben hozza kapcsolatba egymással, s mond markáns és együttérző véleményt az ott élőkről és közvetlen környezetükről.
Ezekben a viszonylatokat megmutató - néha fanyar, néha ironikus, gyakran humoros, de mindenképpen karakteres érzelmi, gondolati tartalommal telített - fotókban az őt ért élmények esszenciáját közvetíti. Tudjuk, legalábbis néhányan - hogy az emberi és a tárgyi világ ilyen is.
A képeket nézve pedig a ráismerésen túl erőteljes hatást vált ki különösségük, belső és kívülről fakadó meghatározottságuk. A mégoly ismerős vagy akár ismeretlen helyzetek, arcok, karakterek, a mindennapi tárgyak átitatva látásmódjával többet állítanak, mást is mondanak, mint amit eddig tudtunk róluk.
És akár hisszük, akár nem, Diósor karnyújtásnyira van tőlünk is.
Csizek Gabriella

 


Fotó: Erdei Krisztina
 

 
Fotó: Erdei KrisztinaFotó: Erdei KrisztinaFotó: Erdei KrisztinaFotó: Erdei KrisztinaFotó: Erdei KrisztinaFotó: Erdei KrisztinaFotó: Erdei KrisztinaFotó: Erdei Krisztina

 

Fotó: Erdei Krisztina


 

 

Még több fotót a Verzó Online Galériánkban találtok.

 

 

 

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása