Képes Beszéd rendezvénysorozat a Mai Manó Házban (2013)

Képes Beszéd rendezvénysorozat a Mai Manó Házban (2013)

2013. december 06. Mai Manó Ház

Rendhagyó programot indítottunk a Fotográfia felsőfokon – válogatás Howard Greenberg gyűjteményéből című kiállításunkhoz kapcsolódóan. A közélet különböző területeiről meghívott vendégek vezetésével exkluzív tárlatvezetéseket tartunk, hogy így még személyesebbé és különlegesebbé tegyük az amúgy is izgalmas, a fotótörténet kiemelkedő darabjait bemutató kiállítást. Decemberben két egymást követő hétfői, amúgy nem szokványos "múzeumi" napon, este 19 és 21 óra között tartjuk KÉPES BESZÉD rendezvényünket, melyen a felkért tárlatvezető a kiállításhoz kapcsolódóan saját szempontjai, észrevételei, gondolatai szerint vezeti majd a programra regisztrált közönséget. A vezetés mellett egy, a fotográfiákra reflektáló performance is bemutatásra kerül (koreográfus: Pataky Klári*), ezt követően pedig lehetőség van egy-egy pohár bor elfogyasztására is.

2013. december 9., hétfő, 19.00 tárlatvezető: Soma Mamagésa
2013. december 16., hétfő, 19.00 tárlatvezető: Péterfy Bori

kepes_beszed_mmh.jpg

Belépőjegy: 2000 Ft/alkalom, mely a helyszínen és/vagy elővételben is megvásárolható a Magyar Fotográfusok Háza – Mai Manó Ház jegypénztárában. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a program szakmai rendezvénynek minősül, így semmilyen kedvezmény nem érvényesíthető.
A program befogadóképessége korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát mindenképpen jelezze előzetesen emailben. A regisztrációt a maimano@maimano.hu címre várjuk, a tárgy rovatban kérjük feltüntetni: KÉPES BESZÉD.

*Táncolják: Daniela H. Faith, Maday Tímea Kinga, Dányi Viktória, Hámor József Videó: Massih Parsaei