Idén is kint vagyunk a Szigeten! - Mai Manó Ház, Múzeumi Negyed

2018. augusztus 08. Mai Manó Ház

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kint leszünk a Sziget Múzeumi Negyedében, A Mai Manó Ház sátrában augusztus 8 és 14 között, minden nap 13-tól 20 óráig póló és táskastencilezéssel, szelfifalakkal, fotó-alapú tetoválásokkal várunk Benneteket! Ha eltávolodnátok a fesztivál zajától, mélyedjetek el aktuális kiállításainkhoz kapcsolódó fotókönyveinkben, Dana Lixenberg, Anne Marie Borsboom és Nitzan Krimsky identitáskérdéseket felvető munkáiban.
A fesztiválozóknak érdemes a Mai Manó Házat is meglátogatni, hiszen sértetlen Sziget napi- vagy hetijeggyel rendelkezők számára 50% kedvezményt biztosítunk a Mai Manó Házban megváltott belépőjegy árából augusztus 8. és 16. között.
A Nagymező utcai kiállítóterünkben Dana Lixenberg magával ragadó, bensőséges portréit làthatjàtok egy Los Angeles-i közösség tagjairól, a Mai Manó Galériában pedig Anne Marie Borsboom különleges fotóprojektjét tekinthetitek meg, mely Nitzan Krimsky életének tíz évét, és lányból boi-jà változását követi végig. 

sziget2018_logo.png

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel több programmal is készültünk:
LÉPJ A KÉPBE, LÉGY A KÉPEN! Pózolj különleges szelfiháttereink előtt, alkosd meg a saját jelszavad, üzenj a nagyvilágnak és szelfizz vele! Légy része a képeinknek!
IKONIZÁLJ! Stencilezd fotóművészek válogatott fotóit pólóra, táskára sátrunknál, hogy hazavihess egy-egy képet emlékbe.
A Mai Manó Ház sátrában a kényelmes hangulatot Blup fotelek biztosítják számotokra. Köszönjük nekik!

További információ:
E-mail: maimano@maimano.hu
Tel. : +36 30 505 04 55

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása