Lapozd át a Vissza a jövőbe. A 19. század a 21. században kiállítás kísérőkatalógusát!

2019. február 26. Mai Manó Ház

A Foam Magazine többször is díjazásban részesült a minőségi tartalom és a magas szinvonalú grafikai tervezés elismeréseként. Legutóbb 2017-ben, az Év Fotográfiai Magazinja díjat nyerte el a magazin a Lucie Awardson. A Foam Magazine nemzetközi fotográfiai magazin, amelyet az amszterdami Foam Fotografiemuseum Amsterdam jelentet meg évente 3 alkalommal.
A Foam Magazine 49. számának témája: Vissza a jövőbe - A 19. század a 21. században. A kortárs művészek digitális technikákat, új anyagokat és motívumokat alkalmazva feldolgozzák, újraértelmezik és újragondolják a 19. század témáit, technikáit és elképzeléseit. A Back to the Future témájához kapcsolódó projekteken túl a szám tartalmazza Bartos Aneta önarcképét, amely az apa-lány kapcsolat összetettségét vizsgálja, egy átfogó interjút Anne-Marie Beckmann-nal, a Deutsche Börse Photography Foundation kurátorával és rendezőjével, valamint Simone Bergantini, Willem Popelier, Aaron Schuman és Kenneth Bamberg új munkáival is találkozhat az olvasó.

foam49.jpg


A 49. számban bemutatott fotográfusok és művészek: Anna Atkins, Kenneth Bamberg, Tim Barber, Sylvia Ballhause, Aneta Bartos, Simone Bergantini, Karl Blossfeldt, Bownik, Matthew Brandt, Raphaël Dallaporta, Jessica Eaton, Sam Falls, Lucas Foglia, Spiros Hadjidjanos, Thomas Mailaender, Douglas Mandry, Chris McCaw, Liz Nielsen, Drew Nikonowicz, Trevor Paglen, Willem Popelier, Jannemarein Renout, Khadija Saye, Aaron Schuman, Silver and Gold, Theo Simpson, August Strindberg, Witho Worms. (A dőlt betűvel szedett fotográfusok képeit most a Mai Manó Házban is láthatod.)
A 49. szám szerzői: Karin Bareman, Andrew Berardini, Ann-Christin Bertrand, Rose Bouthillier, Ben Burbridge, Lewis Bush, Jörg Colberg, Claus Gunti, Hinde Haest, Allie Haeusslein, Taco Hidde Bakker, Max Houghton, Kim Knoppers, Mirjam Kooiman, Luce Lebart, Elisa Medde, Aram Moshyedi, Liz Nielsen, Hans Rooseboom, Liz Sales, Caroline von Courten.

A Foam Magazine új és korábbi számai megvásárolhatók és megrendelhetők a Mai Manó Könyvesboltban.

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása