Hossein Farmani: Hogyan lépjünk be a műtárgypiacra? - előadás a Mai Manó Házban

2019. április 09. Mai Manó Ház

Egy különleges előadással készülünk, hiszen a Mai Manó Ház külföldi vendégelőadója ezúttal Hossein Farmani galerista, kurátor lesz, aki olyan nemzetközi fotográfiai díjak és szervezetek alapítója, mint a New York-i Lucie Foundation, az International Photography Awards, a Tokyo International Foto Awards, a Moscow International Fotography Awards – MIFA vagy a Px3 Paris Photography Prize.
A Farmani Group 1985 óta foglalkozik a fotográfia, a design és az építészet népszerűsítésével. A cég fő célkitűzése, hogy a kiemelkedő tehetségeket az adott területeken felkutassa és promotálja – különböző versenyeken, díjakon, kiállításokon és művészi közösségeken keresztül, szakmai kapcsolatokat és oktatást biztosítva számukra. 

hossein_farmani_eloadas_190417cover_1920x1080_v4.jpg

Farmani az 2019. április 17-én 18.00 órakor kezdődő előadásában szó esik majd többek között a Farmani Fine Art Photography gyűjteményéről, fotóművészeti alkotások gyűjtéséről és kereskedelmi szempontjairól, de előadásában részletes bemutatásra kerül a Farmani Group által alapított International Photography Awards és a Budapest International Photography Awards is.
A programra a belépés ingyenes, az előadás angol nyelven zajlik.

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása