Vidd haza a 125 éves Mai Manó Ház kiadványait 125 forintért!

2019. június 21. Mai Manó Ház

A Múzeumok Éjszakájára Erik Kessels különleges fotógyűjteményével, Nita Vera Spatial Practices című fotókönyvével és érdekes programokkal (jógával, ház- és tárlatvezetésekkel, koncerttel) készülünk. Mai bejegyzésünkben - újabb kedvcsinálóként - a könyvesboltunkról lesz szó.
A májusban indult PaperLab galéria legelső kiállítása mellett, a könyvesboltnak otthont adó, fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Mai Manó Ház kiadványainak egy részét - a készlet erejéig - most 125 forintért vásárolhatjátok meg.
A kedvezményes áron beszerezhető fotóalbumok között megtalálhatóak a Folyamatos Jelen sorozatunk még elérhető kötetei (II., III., V., VI.), a Pap Gyula kiállításunkhoz készült katalógus, vagy éppen a George Simenon humanista képeit bemutató könyvecske, akinek a kultikussá vált Maigret felügyelő alakját is köszönhetjük. De a Vető János, Dobos Sándor, Halas István, Hangay Enikő kiállításunk képeit bemutató katalógusok, valamint a Kutyavilág és a Camera Obscura kiállításunk képeskönyve is csak 125 forint lesz a Mai Manó Könyvesboltban. 

Érdemes ismét velünk tervezni, gyertek el hozzánk a Mai Manó Házba!  

_dsc0182.jpgFotó: Kiss Imre

 

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása