Baki Péter: Fényképészet

2011. november 14. Mai Manó Ház

A Baki Péter szerkesztésében megjelenő, magyar nyelvű, legátfogóbb fotótechnikai szakkönyv továbbra is a legkedvezőbb áron a Mai Manó Házban vásárolható meg.

 

Baki Péter: Előszó

Sajnálatos tény, de azok, akik professzionális fényképészettel foglalkoznak -munkavállalóként vagy tanulóként - ma is azt a szakirodalmat használják, amelyet az 1980-as években írtak, ha nem még régebben.

A fotótechnika viszont, ahogy az más műszaki tudományágban is megfigyelhető, ez idő alatt gyökeresen megváltozott. Azok a szakkönyvek pedig, amelyek ezt a technikai változást bemutatták, üzletileg sikeresnek bizonyultak ugyan, de tartalmukban és terjedelmükben a műkedvelő fotográfusoknak szolgáltak hasznos információval. Kötetünk ezen a helyzeten próbál változtatni.

A tizenkilenc fejezetből álló könyv tizenegy szerző munkája, akik szakterületük legjelesebb képviselői. Tematikailag ez az „új Fényképészet” átfogó képet ad a fotográfia hagyományos technikai helyzetétől a digitális eszközök okozta viszonyokon át, egészen a fotográfia perifériáján lévő területekig.


Ár: 6500,- Ft. Jelenleg nem kapható!

Megvásárolható a Mai Manó Ház könyvesboltjában.
Megrendelés és információ: bookshop@maimano.hu

 

 

 

 

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása