A Duna egy napja - a Capa Központ fotópályázata

2017. május 30. Mai Manó Ház

Az EU Duna Régió Stratégia soros magyar elnökségének programjaként a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ „A Duna egy napja” címmel nemzetközi fotópályázatot hirdet a Külgazdasági és Külügyminisztérium Vízdiplomáciáért, Vízipari Exportért és a Duna Régió Stratégiáért Felelős Miniszteri Biztosi Titkársággal közösen.
A Duna vízgyűjtő országai 2004. június 29. óta ünneplik a Duna Napot, abból az alkalomból, hogy ezen a napon írták alá a folyó és a vízgyűjtő területén lévő folyók védelmében a Duna Védelmi Egyezményt. A nemzetközi nap célja, hogy felhívja a figyelmet erre a csodálatos folyóra, és ezzel egyfajta dunai szolidaritást alakítson ki a folyó értékeinek megőrzése érdekében.

A Capa Központ és a Vízdiplomáciáért, Vízipari Exportért és a Duna Régió Stratégiáért Felelős Miniszteri Biztosi Titkárság – „A Duna egy napja” címmel nemzetközi fotópályázatot hirdet a Duna Régió Stratégia országaiban (9 EU tagállam: Ausztria, Bulgária, Csehország, Horvátország, Magyarország, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia; és 5 Európai Unión kívüli ország: Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Moldova, Szerbia, Ukrajna).
A fotópályázat témája a Stratégia 14 országában folyó Duna, illetve annak vízgyűjtő területén lévő folyók egy napja. A pályázaton a 2017. június 27-én 0:00 és 2017. július 1-én 24:00 között készült fotográfiák vehetnek részt. 

A Duna egy napja fotópályázat részletes kiírását a képre kattintva találod! 

dunapalyazat.jpgFotó: Maczkó Noémi Vivien: Tükrözödés

(forrás: capacenter.hu)

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása