Átléptük a negyvenmillió oldalletöltést a Mai Manó Ház Blogon - Köszönjük, hogy ilyen sokan olvastok minket!

2018. szeptember 01. Mai Manó Ház

Augusztus 29-én, a Magyar Fotográfia Napján a Mai Manó Ház Blogon átléptük a negyvenmilliomodik oldalletöltést. Büszkék vagyunk arra, hogy támogatásotokkal blogunk az egyik legfontosabb fotográfiával és fotóművészettel foglalkozó online magazinná nőtte ki magát az elmúlt években.
Köszönjük ezt a különleges „közönségdíjat”, bízunk benne, hogy továbbra is érdekes, értékes, elgondolkodtató vagy éppen szórakoztató képes és szöveges tartalmakat találtok a Mai Manó Ház online felületein és természetesen a kiállítótereinkben is. Blogunk egyik nem titkolt célja, hogy megszeressétek és megismerjétek a fényképezés közel 180 éves történetének gazdag múltját és jelenét. 

40000000_v1.jpg

A Mai Manó Ház Blogon minden nap 0 óra 2 perckor újabb és újabb pillanatokat láthattok a fényképezés történetéből, és nagyon örülünk annak, ha egy-egy fotó annyira megtetszik nektek, hogy feltöltitek a facebook oldalatokra is. Ezúton kérünk Benneteket, hogy tiszteljétek meg a fotográfusok munkáit azzal, hogy nem csak a képet, hanem a fotóhoz tartozó képaláírást és forrást is átemelitek a blogunkról. 

K Ö S Z Ö N J Ü K, hogy ilyen sokan olvastok minket!

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása