Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A tánc, a női szépség, az akt és a mozgás megörökítésének mestere. Válogatás Eifert János Visszapillantás című kiállításának képeiből.

2020. december 03. Mai Manó Ház

Eifert János szakmájának, művészetének itthon és külföldön egyik legismertebb képviselője, meghatározó egyénisége, aki páratlan életművel ajándékozott meg bennünket és örömünkre, ennek egy kis töredékét láthattuk a Feszek Galériában megrendezett életmű-kiállításon.
Eifert János olyan alkotó, aki otthonosan mozog a kamera mindkét oldalán. Sikeres volt táncművészként, az objektív előtt és világhírű és elismert lett a kamera mögött is. 1968-ban kezdett fotózni külföldi turnékon, és lett keresett fotográfus, szerkesztő, illusztrátor, oktató és felsőszintű fotóművészeti szervező. Számos nemzetközi workshop felkért előadója, vezetője. Bátran mondhatom, hogy nincs a fotográfiának olyan területe, ahol nem dolgozott sikerrel és nem alkotott maradandót. Diaporámákat készített, díjakat gyűjtött be, később fotográfiát oktatott, és oktat a mai napig. A táncot, a női szépséget, az aktot, a mozgás és a természetfotókat kedveli, e témakörökben számos könyve jelent meg.
Huszonegy hazai és nemzetközi egyesület tagja. Eddig 238 önálló kiállítása volt 40 országban, több mint kétezer csoportos kiállításon szerepelt világszerte, számolatlan díjat, nagydíjat, különdíjat, diplomát érdemelt ki képeivel és diaporámáival. - írta Chochol Károly a Fotóhónap rendezvénysorozat keretében a Fészek Művészklubban megrendezett Eifert János: Visszapillantás (1964-2020) című kiállítás kapcsán, melyet sajnos a járványügyi intézkedésekkel összhangban be kellett zárni.

Ám most, Eifert János engedélyével (melyet ezúton is köszönünk) a Mai Manó Ház Blog olvasói is megismerhetnek a kiállítás képeiből egy válogatást, melyet az alábbi galériában tekinthetsz meg. 

(forrás: facebook.com)

Eifert János Aktfotográfia című könyvének részleteit és képeit ITT találod.

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása