Ezek voltak 2022 legfurcsább sajtófotói a Reuters szerkesztői szerint

2022. december 17. Mai Manó Ház

Barokk, szokatlan, különös, különleges, kivételes, rendkívüli, nem mindennapi, fura, érdekes, furi, ritka, idegen, bizarr, groteszk, rendhagyó, torz, újszerű, idegenszerű, rendellenes, visszás – a neten is elérhető szinonima szótárban ezeket a szavakat kapjuk meg találatként, ha a furcsa szavunkat írjuk be a keresőbe, és ezek közül jónéhány valóban illik a Reuters idei furcsa (oddly) képeket bemutató válogatásának jellemzésére.

A Reuters hírügynökség decemberben kezdte el publikálni a 2022 legjobb sajtófotóiból készített tematikus válogatásait, melyek az idei év emlékezetes pillanatait az ügynökség riportfotóinak segítségével idézik fel újra. (A kérdés örök: Mi történik a decemberben készült sajtóképekkel?).

Mi ezúttal a tavalyi év legfurcsább képeit felvonultató – 50 képből álló –galériát ajánljuk figyelmetekbe, de aki szeretné a többi tematikus válogatást is megtekinteni, ő az ezen a linken böngészhet tovább.

2022 legfurcsább sajtófotóit a képre kattintva tekintheted meg. 

reuters2022.jpegFotó: Az Ocean Rebellion egyik aktivistája az ENSZ óceáni konferenciáján kívüli tiltakozáson vesz részt, amelyet a "halak elleni háborúnak" neveznek, a portugáliai Lisszabonban 2022. június 27-én. REUTERS/Pedro Nunes

 

Az elmúlt 40 év legjobb hazai sajtófotóiból összeállított – 23 képből álló – galéria ezen a linken tekinthető meg.

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása