12. alkalommal díjazták a legjobb mobilfotókat

2023. április 03. Mai Manó Ház

A Mobile Photography Awards célja, hogy évről évre bemutassa a mobiltelefonos fényképezésben rejlő lehetőségeket, és a világ minden pontjáról érkező művészek munkáinak platformot, illetve megjelenési lehetőséget biztosítson. A pályázatra idén több mint 80 országból érkeztek pályaművek, ami jól mutatja, hogy a mobiltelefonos fényképezés világszerte kedvelt módszer, amelyet az amatőr és a profi fotográfusok egyaránt előszeretettel használnak. A mobiltelefonok napjainkban már szinte teljes értékű fényképezőgépként használhatóak, amit a magas felbontáson felül a manuális beállítások megjelenése tett lehetővé. A Mobile Photography Awards 2011 óta minden évben hirdet pályázatot mobiltelefonnal készült képek számára, amelyeket tizenhárom kategóriában jutalmaznak. 

Ma a díjnyertes képekből válogattunk.

b_w_washing_elephant_chitwan_by_shuolong_ma_iphone7.jpgFotó: © Mobile Photography Awards 2022

streetphotos_indifference_konstantin_chalabov_iphone7plus.jpgFotó: © Mobile Photography Awards 2022 

silhouettes_heart_of_water_by_yue_qiu_xiaomi_220312c.jpgFotó: © Mobile Photography Awards 2022

landscapes_geocentric_exploration_by_zhengjie_wu_vivo_pd2254_41378.jpgFotó: © Mobile Photography Awards 2022

zartificial_intelligence_apps_i_souls_of_the_ancient_sea_bed_johnnieto_iphone13pro.jpgFotó: © Mobile Photography Awards 2022

travel_miners_of_ijen_volcano_by_chen_lin_iphone7plus_copy.jpgFotó: © Mobile Photography Awards 2022

 

A hivatásos fotográfusokból és más szakemberekből álló zsűri az idei év fődíját az ausztrál Glenn Homannak ítélte oda, akinek díjnyertes mobilfotóiból ezen a linken található egy válogatás.

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása