Ingyenes őszi programok a Mai Manó Házban

2016. szeptember 17. Mai Manó Ház

Jó hírűnk van!
Szeptemberben újraindulnak a Mai Manó Ház szakmai programjai, melyekre mindenkit szeretettel várunk. A Képes Beszéd és a PortfólióPéntek mellett, ezúttal már az Útközben programunkat is ingyenessé tettük a fotográfia iránt érdeklődők számára.
Az éveken átívelő programjainkon kívül természetesen más érdekes - belépőjegy nélkül is látogatható - események is lesznek nálunk: Winkler Nóra elsőként Stiller Ákossal beszélget az Útközben programunkon, de lesz interaktív, vak tárlatvezetés látóknak és nem látóknak a Robert Capa kiállításon Somogyi-Rohonczy Zsófia művészettörténésszel; az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából Tőry Klára tart előadást Erich Lessing ’56-os fotóiról; A szeptemberi PortfólióPénteken Keleti Évának mutathatod meg a saját képeidet és Kincses Károly vezetésével a Képes Beszéd-en Horváth Dávid fotográfussal lesz vetítéssel egybekötött beszélgetés.

Az őszi időszakban további exkluzív eseményekkel várunk Benneteket, melyekről honlapunkon, facebook oldalunkon és a hírlevelünkből tájékozódhattok. 

ilmmh_1.jpg

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása