A Mai Manó Könyvesbolt karácsonyi ajándékötletei 5.

2016. december 09. Mai Manó Ház

Támogasd a Mai Manó Házat és vedd meg a karácsonyi ajándékokat Budapest legjobb fotós könyvesboltjában! Nálunk elkerülheted a sorban állást és egy fotókiállítást is megnézhetsz vásárlás közben. A Mai Manó Ház kiadványaival, ritka és vadonatúj fotóalbumokkal, eredeti, szignált fotográfiákkal, képeslapokkal, kedvezményekkel és közkívánatra manós táskával is várunk mindenkit szeretettel december 23-ig Budapest fotóutcájában, a Nagymező utcában. 

A Kozák Lajos képeit és életét bemutató bejegyzésünk az egyik legnépszerűbb anyag a Mai Manó Ház Blogon Kozák Lajos a harmincas évek elejétől a legendás „magyaros stílus” követője volt, bár képei sokszor az átlagosnál melankolikusabbak, személyesebbek és mélyebbek. Figurái őszinték, stílusa a kor fényképészeti divatjának „modorosságától” mentes. A Mai Manó Ház Könyvesboltjában Kozák Lajos képeit bemutató fotóalbum mellett, öt fotóját is meg lehet vásárolni.

2_kozak.jpegFotó: Kozák Lajos fotográfiái, digitális nyomat BTG300 Baryt Glossy, ára 18.000 forint/darab

2017-ben is remek kiállításokat tervezünk a Mai Manó Házba, így tökéletes ajándék lehet a kultúrát, művészetet vagy éppen kifejezetten a Mai Manó Házat kedvelő közeli ismerősöknek, családtagoknak a kiállítótereinkbe szóló tiszteletjegy.

mmhtiszteletjegy.jpgFotó: Egyszeri alkalomra szóló belépőjegy a Mai Manó Házba egy szabadon választott kiállításunkra 2017-ben. Ára: 1500.- forint/db

Az ajánlataink - melyek megvásárolhatók a Mai Manó Könyvesboltban vagy megrendelhetők e-mailen - a készlet erejéig érvényesek.

A jövő héten újabb ajándékötletekkel jelentkezünk.

Mai Manó Galéria és Könyvesbolt
1065, Budapest, Nagymező utca 20.
Minden hétköznap: 14:00 - 19:00
Hétvégén: 11:00 – 19:00
Ünnepnapokon zárva
Telefon: 473-2669
E-mail: bookshop@maimano.hu

A Mai Manó Ház Könyvesboltjának karácsonyi ajándékötleteit ITT találod.

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása