Ne maradj le a Mai Manó Ház facebook posztjairól!

2018. július 11. Mai Manó Ház

Bár mi rendszeresen posztolunk, elképzelhető, hogy az utóbbi időben mégis kevesebbszer találkoztál a Mai Manó Ház tartalmaival a Facebookon. Ha szeretnél ezen változtatni, akkor egy nagyon egyszerű lépéssel tehetsz azért, hogy ne maradj le az ország egyik legfontosabb fotós intézményének híreiről és az egyetemes fotótörténet leghíresebb képeiről. 

napfenymuterem_timar_277-1800.jpgFotó: Tímár Gergely: Mai Manó Ház, Napfényműterem, 2018. május
mmverzo.jpgFotó: Egy Mai Manó fotó hátoldala

A legegyszerűbb megoldás, ha minden nap megnyitjátok a Mai Manó Ház Blogot, így biztosan nem maradtok le a naponta megjelenő új blogposztjanikról. A Facebookot naponta használóknak is van egy gyors megoldás, amivel egy perc alatt, két lépésben beállíthatod, hogy soha ne maradj le a Mai Manó Ház híreiről.

1. Ehhez csak a Mai Manó Ház facebook oldalát kell megnyitni,  

fb01.png

2. majd ott a “Követem” gomb legördülő menüjéből a “Megjelenítés elsőként” opciót kiválasztani:

fb02.png

Ezzel a gyors megoldással be tudod állítani, hogy a Manó FB-bejegyzései elsőként jelenjenek meg a FB-hírfolyamodban. Köszönjük előre is, ha úgy döntötök, hogy ezt megteszitek, mi igyekszünk a jövőben is minél több minőségi poszttal jelentkezni!

És nem mellesleg, így azt is megtudhatod, hogy a közeljövőben mikor indul a Mai Manó Ház hivatalos Instagram oldala és mely napon tesszük ingyenessé majd a Házat a blog és fb követőink számára! :) 

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása