Ajándékozz egész évre szóló belépőkártyát a Mai Manó Házba!

2018. december 14. Mai Manó Ház

Mint ahogy az elmúlt években, idén is kapható könyvesboltunkban a névre szóló Mai Manó Ház éves belépőkártya, mellyel 2019-ben az összes kiállításunk megtekinthető. Érdemes lesz ellátogatni hozzánk jövőre is, hiszen februártól a 2018-ban, az amszterdami Foam-ban megrendezett, a Vissza a jövőbe – A 19. század a 21. században / Back to the Future – the 19th century in the 21st century című kiállítás anyagának egy részét - kiegészítve magyar alkotók munkáival - is bemutatjuk.
A január végén nyíló Vissza a jövőbe – A 19. század a 21. században című kiállítás kortárs művészek munkáit vonultatja fel, akik olyan technikákat, eljárásokat vagy akár témákat alkalmaznak, amelyek bizonyos szempontból emlékeztetnek a 19. század első felének fotográfusai által is használt módszerekre. E művészek nemcsak ihletet nyernek a fotográfia hajnalának úttörő megoldásaiból, de rendhagyó ötleteikkel tovább is gondolják azokat. A kiállítás a Foam kezdeményezésében jött létre, együttműködésben a C/O Berlinnel.
A további tavaszi, nyári és őszi kiállításaink legyenek meglepetések, de természetesen azokról is időben beszámolunk majd a Mai Manó Ház Blogon. 

mmh_eves_belepok.jpgNévre szóló éves belépőkártya, Ára: 6000.-Ft

Az éves belépőkártya mellett, egyszeri alkalomra szóló belépőjegyet is ajándékozhatsz családodnak, barátaidnak vagy éppen magadnak. 

tiszteletjegy_4.jpgEgyszeri alkalomra szóló tiszteletjegy, Ára: 1500.-Ft

(fotók: Kiss Imre)

Gyertek el hozzánk a Mai Manó Házba!

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása