Berlin ma este a Mai Manó Házba költözik

2019. május 31. Mai Manó Ház

Ma ismét egy szuper nemzetközi kezdeményezésnek ad otthont a Mai Manó Ház! Berlin egy estére Budapestre költözik a Fototreff Berlinnek köszönhetően. Az este első felében Kopeczky Róna beszélget Puklus Péterrel és Tobias Zielony-val fotóról, személyes témákról, az identitás és a szubkulturák ábrázolásáról, majd az este második felében Geibl Kata és Száraz Kata folyamatban lévő munkáikról mesélnek. A program angol nyelven zajlik, a belépés ingyenes.
A laza, kötetlen hangulatú ismerkedés, beszélgetés után 20 órától kezdjük a szakmai programokat. Várunk mindenkit szeretettel ma este 7 órától a Mai Manó Házba!

A képre kattintva a részletes programot találod! 

tobias-zielony_2018.jpgFotó: © Tobias Zielony: “Oriole”, from the series “Golden”, 2018

A FOTOTREFF BERLIN egy nonprofit kezdeményezés, melynek célja a kortárs fotográfia közvetítése és népszerűsítése. Eredetileg 2014-ben az általuk szervezett estek fő funkciója a kapcsolatépítés volt, mára azonban folyamatosan bővülő közönsége számára több különböző platformon keresztül teszi hozzáférhetővé a kortárs fotográfiáról való párbeszédet.

A FOTOTREFF estek programját minden alkalommal kurátorok állítják össze, három, különféle módon kombinálható modulból.
A FOTOTREFF TALK során több neves meghívott vendég mutatja be legújabb munkáit egy nyilvános beszélgetés keretében.
A BOOK SLOT modul könyv illetve magazin formájában mutat be válogatott anyagokat.
A SHOW+TELL formátumú esemény során a fotósok készülő munkájukba, illetve a munkafolyamatba engednek betekintést és eszmecserére invitálják a hallgatóságot.
A budapesti eseményre a FOTOTREFF TALK és két SHOW+TELL blokk került kiválasztásra.
A FOTOTREFF BERLIN Pauline Friesecke, Tobias Laukemper, Vanya Pieters és Anna Charlotte Schmid kezdeményezésében jött létre.
Együttműködő partner: Goethe Intézet, Budapest

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása