❤️Megújult a Mai Manó Ház Blog ❤️

2020. április 16. Mai Manó Ház

Az utolsó stilusváltás óta eltelt közel 1800 nap és az ötvenmilliomodik oldalletöltés után úgy éreztük ismét itt az ideje, hogy a honlapunk mellett a Mai Manó Ház Blog arculata is megújuljon. Szmolka Zoltán grafikussal közösen, az olvasói visszajelzések alapján igyekeztünk megtervezni az új oldalunkat, ezért nagyon bízunk abban, hogy ez a felület is elnyeri majd a tetszéseteket.

A legfontosabb változások a következők:

  • még nagyobbak lettek a fotók 

  • még színesebb lett az oldal, hiszen új alapszínt kaptunk

  • és az új logónk alatt frissítettük a fejlécet is, így mostantól a - nagy örömünkre egyre népszerűbb - Életrajz rovatunkat is sokkal egyszerűbben érhetitek el.

Mint ahogy eddig is, a legújabb bejegyzéseinket – rendszerint hármat - a főoldal elején kiemelve találjátok, alatta pedig a hetente többször is frissülő blogunk korábbi posztjai kaptak helyet. A jobb oldali sávba szerkesztettük többek között a Mai Manó Ház aktuális kiállításait, a Blog legnépszerűbb bejegyzéseit és a Facebook, valamint a Youtube csatornánkra mutató linket, de ugyanitt találhatod meg a Punkt.hu online fotográfiai magazinunk legújabb cikkeit is. Az oldal legalján látható nagyon hasznos címkefelhőben a blogunk eddigi 3330 bejegyzése között válogathatsz fotográfusok és témák szerint.
A tartalom természetesen változatlan marad, a Mai Manó Ház hírei mellett, továbbra is igyekszünk megszerettetni és megismertetni Veletek a fényképezés 180 éves történetének gazdag múltját és jelenét.

Ne maradjatok le posztjainkról, kövessétek és olvassátok a fotóművészettel és fotótörténettel foglalkozó, díjnyertes Mai Manó Ház Blogot, és természetesen - ha újra kinyitunk - látogassatok meg minket a Mai Manó Házban is! 

blogmmh2020.png

 

Köszönjük a design- és arculatváltásban nyújtott rengeteg segítséget a Blog.hu csapatának. 

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása