A Mai Manó Könyvesbolt karácsonyi ajándékötletei

2016. november 09. Mai Manó Ház

Támogasd a Mai Manó Házat és vedd meg a karácsonyi ajándékokat Budapest legjobb fotós könyvesboltjában! Nálunk elkerülheted a sorban állást és egy fotókiállítást is megnézhetsz vásárlás közben. A Mai Manó Ház kiadványaival, ritka és vadonatúj fotóalbumokkal, eredeti, szignált fotográfiákkal, képeslapokkal, kedvezményekkel és közkívánatra manós táskával is várunk mindenkit szeretettel december 23-ig Budapest fotóutcájában, a Nagymező utcában. 

Ha a megajándékozni kívánt személy szereti a Mai Manó Házat, akkor az első ajánlatunk biztosan telitalálat lesz. A Mai Manó Könyvesbolt idén egy különleges ajándékcsomaggal készült, mely a kedvelt Mai Manós vászontáska mellett, a kutyás fotókból összeállított Kutyavilág című katalógusunkat és kettő darab tiszteletjegyet tartalmaz, mely 2017-ben váltható be a Mai Manó Ház egy szabadon választott kiállítására. 

mmh2016karacsony.jpgFotó: A Mai Manós ajándékcsomag ára 4.000 forint + postaköltség

A világhírű fotóriporter Sebastião Salgado 2004 és 2011 között fényképezte Genesis című projektjét. A sorozat átfogja az egész Földet Déltől Északig, Kelettől Nyugatig. Járt a Déli-sarktól Kanadáig, Alaszkától, Kamcsatkáig, Amazóniától Madagaszkárig, Pápua-földtől Indonéziáig. Könyvesboltunkban Salgado világhírű sorozatának képeit 25,4x33,0 cm-es méretben - a készlet erejéig - poszter formájában is megvásárolhatod. 

ssgenesisposter.jpgFotó: Salgado poszterek a Mai Manó Könyvesboltban. Ára: 2.500 forint/darab

Könyvesboltunkban a magyar és a nemzetközi, történeti és kortárs fotóművészet jeles képviselőinek albumai közül is válogathatsz, melyből most négy könyvet ajánlunk karácsonyi ajándékként. 

2016_konyvek.jpgFotó: A fotóalbumokról a bookshop@maimano.hu e-mail címen lehet érdeklődni. 

Az ajánlataink - melyek megvásárolhatók a Mai Manó Könyvesboltban vagy megrendelhetők e-mailen - a készlet erejéig érvényesek.

A jövő héten újabb ajándékötletekkel jelentkezünk.

Mai Manó Galéria és Könyvesbolt
1065, Budapest, Nagymező utca 20.
Minden hétköznap: 14:00 - 19:00
Hétvégén: 11:00 – 19:00
Ünnepnapokon zárva
Telefon: 473-2669
E-mail: bookshop@maimano.hu

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása