Ezeket a képeket most megveheted nálunk! - Őszi fotóvásár a Mai Manó Könyvesboltban

2018. szeptember 16. Mai Manó Ház

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét fotóvásárt tartunk a Mai Manó Könyvesbolt és Galériában, az idei válogatás témájának Budapestet választottuk. A Budapestről készült legrégebbi, épségben fennmaradt felvételt 1844 körül fényképezték, és az azóta eltelt közel 175 évben különféle képrögzítési technikákkal számtalan kép született fővárosunkról. A huszadik század első harmadában készült fényképek mellett napjaink fotográfiái közül is válogattunk. A megvásárolható képekről Budapest ismert és kevésbé ismert helyszínei köszönnek vissza.
Digitális printek, régi negatívról készült mai nagyítások és eredeti felvételek is megtalálhatóak a kiállított anyagban, a fiatal alkotóktól az idősebb generációkig.
Külön érdekesség, hogy az őszi fotóvásáron nem csak magyar alkotók, hanem hazánkban élő külföldi fotográfusok képei is bemutatásra kerülnek. A kiállított alkotók névsora: Baricz Katalin, Bruno Bourel, Hevesy Iván, F. Tóth Gábor, Kovalovszky Dániel, Kozák Lajos, Lantos István, Szabó Judit, Schäffer Zsuzsa és David Sutherland.
A kiállított fotók mellett a képtartóinkban elhelyezett neves magyar és külföldi fotográfusok eredeti nagyításai, poszterei is megvásárolhatók. 

(forrás: maimano.hu)

Ha énnekem sok, de legalábbis elég pénzem lenne, mindent megvennék, amit pénzért adnak, de legfőképpen kortárs fotográfiákra költenék. Ha én gazdag lennék, senki nem kérdezné meg tőlem, miért erre költök. Nem vagyok gazdag, válaszolok. - írta Kincses Károly 2002-ben, a teljes szöveget ITT találod.

A bemutatott képekről a bookshop@maimano.hu e-mail címen vagy a 06 30 50 50 622-es telefonszámon lehet érdeklődni. Az árlistát ITT találod.

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása