Egy belgiumi használtruhaboltban egy fotóalbumra bukkantak, melyen Hollywood legnagyobb sztárjaival pózol egy ismeretlen nő

2020. február 17. Mai Manó Ház

A belgiumi Mortselben működő Opnieuw & Co használtruhabolt munkatársai két hete egy régi fotóalbumot találtak, aminek képein egy idősebb nő pózol Hollywood legnagyobb csillagai mellett. Ki volt ez a nő, akit átölelt Johnny Depp, Angelina Jolie, Bruce Willis és sok más A-listás híresség? Miután február 12-én Facebook oldalukon az alábbi szöveggel megosztottak néhány képet, az online közösség azonnal kutatni kezdett.
„Egy fotóalbum tulajdonosát keressük, mely a mortseli üzletünkbe 2020. február 6-án, csütörtökön érkezett. Az album sok képet tartalmaz egy hölgyről, aki minden képen egy-egy hollywoodi sztárral szerepel. Úgy gondoljuk, hogy ez az album véletlenül került hozzánk, ezért keressük a könyv tulajdonosát.”

Egy idő után valaki észrevett az egyik fotón egy jelet. Kiderült, hogy a „titokzatos” nő valójában Maria Snoeys-Lagler, aki a Hollywood Foreign Press Association (HFPA) szervezet tagja volt. A HFPA olyan újságírók és fotósok nonprofit szervezete, akik a szórakoztatóiparról számolnak be. Létszámuk körülbelül 90 tagból áll, mintegy 55 országból, és ők vezetik a Los Angeles-i Golden Globe Awards ünnepséget.
Nem sokkal később valaki megtalálta a hölgy haláláról szóló bejegyzést, így a bolt munkatársai egy újabb üzenetet tettek közzé:
"Maria 2016-ban halt meg, miután 87 éves koráig hollywoodi riporter volt. Most kapcsolatba léptünk a lányával, hogy megbizonyosodjunk arról, visszaadhatjuk-e az albumot neki." A képek alapján egyértelmű, hogy munkája sokat jelentett neki. Reméljük, hogy az album biztonságos eljut Kaliforniába, és Maria lánya meg sokáig őrizni fogja édesanyja emlékeit.” 

Mai bejegyzésünkben a Mortselben talált fotóalbum képeit ismerheted meg. 

(forrás: designyoutrust.com; facebook.com)

A világ legfurcsább családi fotóalbumainak képeiből ITT találsz egy válogatást. 

Ajánlott bejegyzések:

Ugrás a lap tetejére
süti beállítások módosítása